Впетък атмосферното налягане ще се задържи по-високо от средното за месеца.

...
Впетък атмосферното налягане ще се задържи по-високо от средното за месеца.
Коментари Харесай

Времето в петък: Облаци, слаб дъжд, но и слънце

Впетък атмосферното налягане ще се задържи по-високо от междинното за месеца. През нощта над западната половина от страната ще доминира ясно и съвсем безшумно време.

Над Източна България ще се задържи най-вече облачно, в обособени региони със слаби превалявания от дъжд; там ще духа до сдържан север-североизточен вятър.

Минималните температури ще бъдат сред минус 3° и 2°, по-високи в източните райони; в София - към минус 3°.

Над западната половина от страната ще бъде най-вече слънчево. Над Източна България ще доминира облачно време, на обособени места ще превали слаб дъжд. В по-голямата част от страната ще е съвсем безшумно, в Източна България с до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат сред  8° и 13°, в София - към 11°.

Черноморието

Над Черноморието ще е най-вече облачно, на обособени места със слаби превалявания от дъжд. Ще духа най-вече сдържан североизточен вятър. Максимални температури сред 7° и 9°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

Планините

Над планините в западната половина от страната ще доминира слънчево време. Над масивите от Източна България облачността ще е забележителна, само че единствено на обособени места ще превали слаб сняг. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 7°, на 2000 метера - към минус 1°.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР